Welkom bij de klantenservice.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heb je vragen over onze producten of over uw bestelling bij UpLiving®? Neem contact op met de klantenservice. Veel antwoorden op vragen vind u bij de FAQ.

Telefonisch

Via Email

  • info@uplivinggoods.com

Onderaan de pagina staat een link naar “retourneren”. Daar kunt u het retourformulier downloaden en de stappen volgen.

U kunt ons bellen of mailen met het bestelnummer. De contactgegevens vind u op deze pagina. Als uw bestelling nog niet het verzendproces is ingegaan, kan deze nog geannuleerd worden.

Wij leveren in Nederland en België.

De meeste pakketten die voor 22:00 besteld zijn, zullen de volgende werkdag (en zaterdag) bezorgt worden. Door drukte bij de bezorgdiensten kan dit soms afwijken.

Wij bieden 1 jaar garantie op ons gehele assortiment.

Jazeker, u kunt uw bestelling ophalen bij ons. Plaats bij de opmerkingen van de bestelling dat u uw bestelling wilt afhalen.

Bij het ophalen van een van onze projectieschermen krijgt u zelfs €40,00 korting. Deze korting zal verrekend worden als u de bestelling heeft opgehaald.

U kunt betalen via iDeal, creditcard of Bancontact.

U ontvangt van ons een bevestigingsmail nadat u een bestelling heeft geplaatst. Controleer ook uw spam/ongewenste emails.
Bekijk bladzijde 22 voor Android en 24 voor iOS van de handleiding. Lukt dit niet? Volg de volgende stappen:

  1. Zet uw beamer aan en druk op de menu knop.
  2. Selecteer vervolgens “Screen Mirroring”.
  3. Selecteer vervolgens “Android Screen” of “iOS Screen”
  4. U krijgt een blauw scherm voor u met een telefoon en beamer.
  5. Ga vervolgens naar uw WiFi op uw apparaat.
  6. Verbind het apparaat met de WiFi van de projector. (Bijv UPLIVING-B09586)
  7. Vul het wachtwoord 12345678 in.
  8. De beamer zal nu overschakelen naar het scherm van het apparaat.
Als u naar het hoofdmenu opent, staat er in een van de submenu’s “Reduce Display”. Deze kan aangepast worden van 75%-100%.
Sommige bronnen, zoals o.a. Netflix, Amazon Prime Video en Hulu, bevatten copyright houdend materiaal en kunnen niet standaard via de beamer worden afgespeeld.

Het is echter wel mogelijk om dit soort bronnen te bekijken op de beamer middels een Google Chromecast.

De projectieschermen kunnen op een andere dag of tijdstip bezorgd worden dan onze andere producten. dit komt door de afwijkende afmetingen van de schermen.

Dat klopt. Door de afmetingen van onze schermen kunnen deze niet op een normale manier verzonden worden. Daarom moeten wij dure verzendlabels kopen en kost het €40,00 om deze retour te sturen. U kunt het scherm eventueel ook zelf terug brengen.

U heeft vanuit UpLiving 1 jaar garantie op al onze producten. Contacteer ons over het probleem en stuur het product op met een referentie van uw bestelling.

Contactformulier

Mocht u een opmerking, vraag of klacht hebben, dan kunt u ook dit contactformulier invullen. Wij doen ons best om u zo spoedig mogelijk te antwoorden.