Ultiem genieten van uw home cinema?

Volg onze tips voor het beleven van de perfecte home cinema ervaring

1

Projectieafstand

De beamers hebben een minimale en maximale projectieafstand. De optimale afstand tussen het scherm en de beamer is 3 meter. Door middel van de zoomfunctie in de instellingen van de beamers, is het mogelijk om de projectie te vergroten en te verkleinen voor een optimaal beeld. Bekijk hier naar de verschillende opties.

Bluetooth

Voor connectie met Bluetooth naar de speakers is het belangrijk dat de Bluetooth van andere speakers uit staan. Anders kan het geluid overgeschakeld worden van speaker naar speaker. Het verbinden zelf met een bluetooth apparaat, is redelijk simpel. Klik hier voor de verbinding met een Android-apparaat en klik hier voor de connectie met een Apple product.

2

3

Projectiescherm

We bieden veel verschillende projectieschermen aan. Van een simpel doek tot een scherm met een groot statief en een metalen behuizing. Projectiedoeken en tripodschermen spreken voor zich. Echter de projectieschermen met metalen behuizingen hebben een speciaal terugrol mechanisme. Het is belangrijk dat het scherm geïnstalleerd is voordat u het scherm open rolt. Bekijk hier de verschillende projectieschermen.

Copyrighthoudend materiaal

Voor het kijken van Netflix, Amazon Prime Video, Hulu of andere programma’s met copyright rechten, heeft u een Google Chromecast nodig. U kunt de Chromecast via HDMI met de beamer verbinden. Een Chromecast kunt u hier aanschaffen.

4

5

Schermspiegeling

De uitleg schermspiegeling met je telefoon staat uitgelegd vanaf bladzijde 22 in de handleiding van onze beamer met WiFi en Bluetooth, bladzijde 18 in de handleiding van de beamer met WiFi, in de snel start handleidingen en in de FAQ bij de klantenservicepagina op de website.

Extra korting bij afhalen van uw bestelling

Als u een projectiescherm heeft besteld of wilt bestellen, kunt u deze komen ophalen met €40,- korting.

6