Het WK Staat voor de deur!

Het WK zal beginnen op 21 november 2022 en zal duren tot 18 december 2022. Nu valt dit dus binnen de feestdagen. Uit ervaring hebben bezorgdiensten het normaal gesproken al enorm druk tijdens sinterklaas en kerst. En nu zal het WK er nog bovenop komen. Het zal dus mogelijk zijn dat bezorgdiensten er langer over gaan doen dan normaal.

Met onze tips voor het Wereldkampioenschap Voetbal bent u er klaar voor!

Bestel uw setup op tijd

Zorg ervoor dat u uw benodigde producten op tijd besteld. Bezorgdiensten kunnen een achterstand op gaan lopen.

Omzeil de drukte, haal uw bestelling af

Het is ook mgoelijk om uw bestelling op te halen in Breda. Zo omzeilt u de drukte.

Let op voor fel zonlicht

De wedstrijden in de groepsfase van het WK Voetbal worden overdag gehouden. Het is niet mogelijk om onze beamers buiten in fel zonlicht te gebruiken. Zorg er dus voor dat u binnen een setup maakt. Zo kunt u alsnog genieten van de beste beeldkwaliteit die onze beamers kunnen geven.

Donker buiten? Creëer uw setup buiten

Als Nederland of België door gaan, zullen ze de achtste- en kwartfinales om 16:00 of 20:00 spelen. In november en december gaat de zon rond 16:30 onder. Het zal dus mogelijk zijn om tijdens deze tijden de setup buiten neer te zetten. Zo kunt u ook bijvoorbeeld in uw tuin genieten van de wedstrijd.

Een beamer heeft stroom nodig

We zien vaak dat klanten hun laptop gebruiken om de wedstrijd naar de beamer te streamen. Let daarbij op dat de beamer geen ingebouwde batterij bevat. Zorg voor een verlengsnoer naar de beamer toe. Zo kunt u alsnog buiten genieten van de beamer, als het uiteraard buiten donker genoeg is.

Zet uw beamer, projectiescherm, soundbar en/of accessoires binnen na gebruik

Onze producten zijn voornamelijk gemaakt voor gebruik binnen het huis. Ze kunnen niet tegen vocht. Zorg ervoor dat u na gebruik de beamer, het projectiescherm, de soundbar en/of accessoires op een droge plek binnen zet na gebruik. Gebruik onze producten niet als het buiten vochtig is. Als uw beamer/projectiescherm/soundbar/accessoires beschadigen door weersomstandigheden, valt dit niet onder de garantie.

Stel eenvoudig uw ultieme home-cinema samen!

Stel een pakket samen tegen hoge bundelkortingen